//www.interweb.al/wp-content/uploads/2019/09/vertical_line.png

Ndërtim Faqe Interneti

Ne krijojmë eksperienca dixhitale për kompani të vogla, të mesme e të medha duke përdorur teknologji dhe kreativitet.

Interweb.al shpk është një shoqëri që ndërton, dizejnon,  menaxhon faqe interneti .al, strehim të faqeve web hosting, marketing ne internet, si dhe ofrimin e shumë shërbimeve të teknologjisë së informacionit. Që prej vitit 2003, ofron gjithë cilësinë dhe inovacionin e mundshëm përsa i përket strehimit si dhe dizejnimit të faqeve të internetit. më shumë

//www.interweb.al/wp-content/uploads/2019/09/vertical_line.png
01.
Ndërtim faqe interneti

Dizajn modern dhe responsive për çdo pajisje smartphone ose tablet.

02.
Mirëmbajtje faqe interneti

Suport teknik dhe mirëmbajtje për faqen, portalin, dyqanin tuaj online.

03.
Hostime & Servera

Shërbimi i hostimit më i shpejtë dhe më i sigurtë me teknologjinë më të fundit

04.
Marketing në rrjete sociale

Fushata marketingu në Facebook, Instagram, Google dhe portale të ndryshme.

05.
Zgjidhje IT

Zgjidhje inteligjente dhe afatgjatë nga një staf profesionisteësh, për aktivitetin tuaj

06.
Programime

Sisteme ERP, E-commerce, Aplikacione Android dhe Iphone, Portale etj.

Si operojmë ?

Analizë &
Konceptim

Ne studiojmë kërkesat tuaja duke ju ofruar një analizë të qarte, konceptim të projektit dhe zgjidhje reale duke marre parasysh gjthë tendencat më të fundit të web design, responsive web design, programime etj. Gjithmonë të orientuar për të ndërtuar marrëdhënie afatgjata me klientet tanë.

Zhvillim &
Kodim

Duke ofruar shumë shërbime, përsa i përket ndërtimit të projekteve të ndryshme online, ne ju ofrojmë të gjitha mjetet për t'u prezantuar në internet. Domaini, hostimi, server i sigurtë dhe i shpejtë, paraqitje moderne dhe programe, të gjitha për të plotësuar gjithë idetë tona për prezencën tuaj online.

Risi &
Trende

Cdo ditë dalin risi të reja teknologjike përsa i përket web design, programimeve, zgjidhjeve it etj. Ne gjithmonë azhornohemi me të rejat më të fundit për t'ju ofruar më të mirën e asaj që ofron interneti i kohëve moderne. Ju sillni idenë dhe per gjithë të tjerat mendojmë ne për ju.

Suport
Teknik

Ne ofrojmë suport për faqet e internetit nëpërmjet paketave të përgatitura për individët, bizneset e vogla, të mesme, korporata dhe faqet E-commerce. Gjithashtu ofrojmë dhe suport për portale të të gjitha formateve. Eksperienca dhe ekspertiza jonë gjithmonë në shërbimin tuaj.

//www.interweb.al/wp-content/uploads/2019/09/vertical_line.png

Klientët tanë

Klientët tek interweb.al janë gjithmonë fokusi kryesori dhe parësor i gjithë shërbimeve tona. Që prej 2003, ku shoqëria jonë filloi aktivitetin e saj, kemi ndërtuar një rrjet shumë të gjerë, në Shqiperi dhe jashtë territorit shqiptar.

//www.interweb.al/wp-content/uploads/2019/09/vertical_line.png

BLOG

//www.interweb.al/wp-content/uploads/2019/09/interweb-logo-icon.png