Rëndësia e një hosti të mirë !

Hosti i mire

Një hostim i mirë është pjesa kryesore e ndërtmit të një faqeje interneti. Website juaj do të jetë 24 orë në 7 ditë online dhe do të jetë i aksesueshëm në 365 ditë të vitit. Këtë mundëson hosti. Nëse zgjidhni një host të gabuar, problemet do jenë të shumta.  Është e rëndësishme të zgjidhni një host me agjenci në Londër (M.B.) që të siguroni qetësi. Problemet e hostit Problemet që mund të krijohen nga një host aspak profesional është hyrja në e-mail, bandwidth të kufizuar dhe shtimin e domainave ekstra. Gjeni një kompani të besueshme Zgjidhni gjithmonë një ofrues hosti dhe kompaninë që mund të ngeleni në kontakt dhe të siguroheni që shërbimet e tyre të mëparshme kanë qenë goxha profesionale dhe serioze. Një host i keq mund tju shkatërrojë reputacionin si një njeri i biznesit. Disa nga gjërat që duhet të keni parasysh kur zgjidhni hostin

  •  Sa është hapësira?
  • Sa e-maile ofrohen?
  • A suporton të dyja dhe POP dhe IMAP?
  • A ofrohet regjistrim domain dhe sa kushton?
  • Sa kushton hosti mujor?
  • A ndërtoni website?
  • Çfarë sigurie ofroni > Firewall?
  • A ofrohet shërbimi ndaj klientit?
Këto janë pyetjet kryesore që duhet të bëni dhe mos harroni se janë të shumta kompanitë që ofrojnë hoste me çmime të ulta por që nuk ofrojnë sigurinë e kërkuar.