30 faqet e internetit me te bukura te vitit 2014

Ka qene nje vit shume dinamik per faqet e internetit. Dizejnatoret e faqeve te internetit jane adoptuar me teknologjite e reja dhe me epoken e re te dnertimit te websiteve dhe koncepte te reja innovative, origjinale dhe unike jane krijuar.  HTML 5 dhe CSS3 (cascading style sheets) jane bere shume te perdorshme ne dobi te ndertimit ten je faqeje internet futuriste dhe shume te vecante ne praktikat e reja te websiteve Me poshte jane 30 faqet e internetit me origjinale dhe me te bukura te 2012.

1.  Quarter rest studios – www.quarterreststudios.com

1.quarterreststudios

Nje faqe internet e nje studio muzikore ne Brooklyn.Thjeshtesia e saj dhe minimaliteti qe e perfshin e ben te jete e vecante.

2. When was the last time?whenwasthelasttimeyoudidsomethingforthefirsttime.eastpak.com

2.whenwasthelasttimeyoudidsomethingforthefirsttime.eastpak

Nje faqe internet shume origjinale me foto artistike te implementuara me video mbreselenese.

3. Riley Cranwww.rileycran.com

3.www_.rileycran

Nje faqe internet shume e vecante sepse ne kete faqe mungojne pothuajse shkrimet dhe tekstet

4. Goosebumps Pickleswww.goosebumpspickles.com

4.www_.goosebumpspickles

Nje manifestim I ngjyrave dhe I perfeksionit te nderlidhjes dhe kombinimin mes tyre

5. Forsidewww.bydelakerbrygge.no

5.www_.bydelakerbrygge

Nje faqe norvegjeze plot stil

6. Made by vadimwww.madebyvadim.com

6.www_.madebyvadim

Risia e re e nje faqeje internet one page.Thjesht fantastike

7. GO beyond Pixelswww.gobeyondpixels.com

7.www_.gobeyondpixels

Nje faqe internet e gjate one page me shume e dizejnuar per mobile website.

8. Google ventureswww.googleventures.com

8.www_.googleventures

Nje faqe shume e vecante efekti I scrollit eshte vertete unik ne llojin e vet

9. CSS Pifflepitch.csspiffle.com

9.pitch_.csspiffle

Nje faqe e cila eshte e rojektuar tju ndihmoj me CSS.Nga pikepamja estetike nje nga faqet me t e terheqese te ndertuara ndonjehere.

10. Art Codewww.artandcode.eu

10.www_.artandcode

Nje faqe e thjesthe te cilat detajet e vogla I japing nje bukuri mahnitese.Kur kaloni maousin tek ikonat ato duken me ngjyra.Detaj unik!

11. Mike Ingham Designwww.mikeinghamdesign.com

11.www_.mikeinghamdesign

Faqe interneti e bazuar tek ngjyra e bardhe dhe kombinim I hapesires me bardhesine

12. Fit for a Framefitforaframe.com

12.fitforaframe

Layoute origjinale dhe faqe unike

13. Fancy Rhinofancyrhino.com

13.fancyrhino

Nje faqe interneti innovative me nje scroll horizontalunike ne llojin e vet.Jo e lehte ne perdorim per shkakse scrolli eshte horizontal.Shume e pershtatshme per pajisje touch.

14. Shop locketwww.shoplocket.com

14.www_.shoplocket

Nje faqe per shitje online shume e thjeshte dhe terheqese njekohesisht.

15. Flint boutiquewww.flintboutique.co.za

15.flintboutique

Nje website prezantues per materiale martesash.Shume esenciale dhe e bazuar vetem ne produktet e saj

16. Rally Interactivebeta.rallyinteractive.com

16.beta_.rallyinteractive

Nje faqe e cila perdor trekendesha ne vend te menus.SHumepak e perdorshme nje risi qe pritet te perhapet shume ne vitin qe vjen

17. Fifty threewww.fiftythree.com

17.www_.fiftythree

Shume pak tekste dhe shume perfekt perte lancuar applikacionet e reja ne ipad.Nje faqe e jashtezakonshme

18. Food Storyassets.wwf.org.uk/custom/foodstory/

18.wwf_

Grafika te mahnitshme. Ilustrimet jane shume te vecante dhe arrijne te kalojne mesazhin qe do te percjelli kjo faqe internet.

19. Merchworldwww.merchworld.eu

19.merchworld

Menyra sesi jane vendosur imazhet dhe gjithe layout e bejne nje faqe vertet te bukur estetikisht.

20. Galpin – galp.in

20.galpin

Nje website I thjeshte dhe shume modern.Shume e thjeshte ne perdorimin e ngjyrave dhe konstruktit dhe kjo e ben te bukur.

21. Austin Beer Worksaustinbeerworks.com

21.austinbeerworks

Nje faqe per nje nga produktet ton ate preferuar.Kombinim ngjyrash dhe fotosh sjellin nje pamje te mire strukturuar dhe terheqese.

22. Blind Barberblindbarber.com

22.blindbarber

Fotot e medha qe ndodhen ne background I japing faqes nje personalitet te vetin dhe krijojne nje experience mjaft te vecante.

23. My own bikewww.myownbike.de

23.myownbike

Layout minimal permateriale bicikletash. Fotografite e perdorura jane magjepsese.

24. Nixon creativewww.nixoncreative.com

24.www_.nixoncreative

Thjeshtesi eshte nje elementqe I shton pamje estetike nje faqeje internet.Teksti minimal gjithashtu e ben nje faqe shume estetike.

25. Ride for the brandwww.rideforthebrand.net

25.www_.rideforthebrand

Website veper arti ku gershetohet ilustrimet qe mund ti shikoni pot e ecni djathtas ne faqe.

26. Andy Patrick Designwww.andypatrickdesign.com

26.www_.andypatrickdesign

Faqe per web designers e cila te le menjehere mbresa persa I perket anes vizuale. Galeria e kesaj faqeje verte duket shume bukur.

27. Beckin designwww.beckindesign.com

27.beckindesign

E fokusuar tek mobiljet.Ngjyrat ne kete faqe jane vertet te gjalladhe I japing faqes nje identitet.

28. DanViveroswww.danviv.net

28.danviv

Faqe portofolio per gjithe web designerat. Faqja transmeton nje stilt e vecante dhe prezanton nje pikepamje artistike.Shohim dhe njehere rrathet e perdorur ne vend te menus nje risi innovative.

29. Forty Seven Mediafortysevenmedia.com

29.fortysevenmedia

Website brilliant per nje agensi ndertimi websitesh e cila verte shkelqen.

30. Adrian Baxter – www.apbaxter.com

30.www_.apbaxter

Nje faqe shume e vecante e cila perdor grafika comicbooks.Ilustrimet jane thjesht fantastike ne kete faqe dhe plot fantazi