Mitet dhe faktet e Cloud Servers

mitet dhe faktet e cloud servers

Cloud Server është një fjalë shumë e lakuar ditët e sotme e cila, është shumë e përdor në rrjetin global të internetit. Por çfarë është Cloud Server? Dhe për çfarë shërben? Cloud Server është një shërbim hostimi që ofrohet nga kompani të ndryshme që të  lejojnë të hostoni materialet tuaja në internet. Këto servera janë virtuale dhe ndodhen në shtete të ndryshme. Forma tjetër e hostimi është “Inhouse” server që do të thotë që serverat ndodhen fizikisht në ambjentet e kompanisë. Një metodë e kushtueshme pasi duhet një staf  profesionistësh për të mirëmbajtur një server të tillë. Një profesionist IT, i cili është i specializuar në shërbimet e serverave do të duhej të paguhej shume. Kjo sepse mirembajtja e serverave jane shume te shtrenjte.

Dhe këtu vjen Cloud Hosting për tju ofruar një shërbim shumë të shpejtë hostimi, të sigurt dhe me trefish më ekonomik. Interweb.al ka vite që ofron një shërbim të tillë duke ofruar një shërbim elitar ndaj çdo klienti. Me një garanci që hostimi është me 99.9 % gjithmonë online, klientët e Cloud Server janë shtuar shumë.

Avantazhet e Cloud Server janë ta panumërta. Duke filluar nga kostot që evitohen (licensime, mirëmbajtje të dhomës ku ndodhen serverat, staffi IT,). Kështu që interweb.al e keni vetëm një e-mail dhe telefonatë larg. Si një nga kompanitë e para që kanë ofruar Cloud Hosting në Shqiperi jemi pranë jush për të ofruar zgjidhjen me të shpejtë për kërkesat tuaja.