Si te dilni të parët në google.al ?

si-te-dalesh-i-pari-ne-google

Brenda vitin 2014 në Shqipëri  u regjistruan mbi 3500 + domaine me prapashtesën .al. U shenua një rekord kombëtar që nuk ishte parë ndonjëherë.
Drejt fundit të tremujorit të parë të 2015 po kuptojmë më së miri rëndësinë e vërtetë të një domaini .al për cdo biznes.

Prej shume vitesh në tregun shqiptar të faqeve te internetit, mbizotërues kanë qënë prapashtesat .com, .com.al , -al.com, .net. Prapashtesa të cilat deri diku e kane penalizuar goxha biznesin dhe faqen shqiptare të internetit. Duke e renditur ate në shtresat me të ulëta të motorrave të kërkimit.  Kjo për arsye se një domain të tillë të ndërkombëtarizuar mund ta përdori kushdo në gjithë botën.

Prej fillimit te vitit 2013, Google vendosi një hapësirë shqiptare si  www.google.al për të renditur gjithë faqet shqiptare në një motor kërkimi më specifik.
Një lajmë i tillë ishtë një benefit shume i madh për gjithë bizneset shqiptare. Tashmë , nuk do të konkurronin më, me gjithe kompanitë  botërore, por do të konkurronin vetëm me kompanite shqiptare
Fakti më i rëndësishëm i vendosjes së një motorri kërkimi shqiptar ishte dhe përparësia që ju jep ky motor kërkimi gjithë bizneseve dhe faqeve që zgjedhin prapashtesën .al .

Domaini .al ju ofron një renditje shume herë më të mirë se cdo prapashtesë tjetër.  Google gjithmonë vlerëson dhe i jep përparësi domaineve kombëtare vendase duke specifikuar me së miri kërkimin në google duke përmirësuar ndjeshëm rezultatet e kërkimit.

Ky është një funksion shumë i rëndësishëm i motorrave të kërkimit. Duke i dhënë përparësi domaineve vendase rregullojnë kërkimin më anë të fjalëvë kyce duke gjeneruar rezultate reale.
Nxitoni të prenotoni domaine  .al për aktivitetin tuaj të biznesit, pse jo dhe per veten tuaj .

Interweb.al sh.p.k ofron domaine .al  vetëm me 9.9 euro në vit , duke ju dhënë mundësinë gjithë bizneseve për të dalë të parët në google.