Si të hapësh një faqe interneti?

si-te-hapesh-nje-faqe-interneti

Në ditët e sotme interesi për një faqe interneti është shtuar jashtëzakonisht shumë dhe të gjithë duan të shfrytëzojnë më së miri gjithë benefitet e internetit dhe rrjeteve sociale.
Si të hapësh një faqe interneti është një nga pyetjet kryesore të të gjithë atyre që duan ta cojnë biznesin e tyre ne nivelin tjetër.
Më poshtë po ju rendisim disa udhezime se cfarë duhet të bëni që të hapni një faqe interneti. Për të hapur një faqe interneti duhet të këni parasysh:

1.Elementi kryesor I ndërtmit të një faqe interneti eshte domain dhe hosti. Ju duhet të zgjidhni një emër të vecantë për faqen tuaj si dhë një shërbim hostimi i cili të plotësoj gjithë kërkesat tuaja. Hostimi duhet të jetë I sigurtë I shpejtë dhe me kapacitet e duhura për të ndërtuar një faqe dinamike.  Si te regjistrosh nje domain .al ? Përgjigja është shume e thjeshte. Host dhe domain mund ti gjeni tek interweb al shpk me cmimin më të lirë në treg.

2.Vendosni qëllimin e saktë së për cfarë do t’ju shërbeje faqja e internetit.

Si të krijojmë një faqe interneti është një pyetje që nuk duhet t’ju shqetesoj më, sa të vendosni qëllimin e saktë për faqen tuaj.  Nesë doni thjesht prezantim apo doni të shisni online është dicka që duhet vendosur që në fillim.

3.Bëhuni mjeshtra të SEO.

Të ndërtoni një faqe interneti do dhe pak studim nga ana juaj. Duhet të fokusoheni tek optimizimi SEO i faqes suaj me fjalët kyce që ju doni. Lexoni nëpër blogje të ndryshme online se si të optimizoni faqes tuaj të internetit që të renditeni sa më lart në Google.

4.Hapje e një faqe interneti kërkon dhe një platform vetmenaxhimi për të pasur një faqe sa më dinamike.

Përdorni WordPress ose Joomla ( sugjerojme WordPress për arsyet se siguria eshte shume herë me e lartë se sa Joomla) që të ndërtoni faqen për kompaninë tuaj. Interweb al shpk ofron ndërtimin e faqeve më platformën WordPress prej vitesh, duke u perfeksionuar cdo vit e më tëpër.

5.Shikoni faqet e konkurrentëve për të marrë nga ata idetë më të mira për të ndërtuar faqen tuaj.

Të jesh unik është shumë ë rëndësishmë por duhet të kësh një orientim kryesor se si të arrish këtë vecanti.

6.Krijoni dhe menaxhoni përmbajtjen unike për faqen tuaj. Është gjithmonë pjesa ku calojnë gjithë faqet e internetit.

Përmbajtja origjinale është gjithmonë një nga faktorët që e bën një faqe interneti të shkëlqej.

7.Gjatë ndërtimit të faqes suaj të internetit mendoni gjithmonë që faqja është një burim interaktiviteti mes jush dhe klientëve tuaj.

Kështu që dhe butonat me thenien më të shkrutër duhen menduar më së miri që të ndërtoni një kanal komunikimi mes jush dhe klientëve.

8.Kini besim tek kompania që po ju ndërton faqen e internetit.

Shumë herë interweb al shpk merr përsipër të ndërtoj faqen e internetit të klientëve duke bërë një analizë të detajuar mbi të gjitha opsionet që kërkohen. Si ekspertë të fushës, kini gjithmonë besim tëk kompania që ju ndërton faqen e internetit. Dhë mos harroni shikoni gjithmonë portofolin e punimeve të tyre.

9.Mos Ndërtoni një faqe interneti vetë!

Sado të këni pak njohuri për faqet e internetit është një gabim shumë i madh të ndërtoni faqet e internetit vetë kur nuk keni asnje eksperiencë. Besojani kompanisë imazhin e biznesit tuaj pasi është shumë I rëndësishëm imazhi juaj online shume herë më shumë sesa mëndoni.
Interweb al shpk ofron që prej 2003 ndërtimin e faqeve të internetit duke ju shërbyer më shumë se 400 Klientëve. Na kontaktoni tani për të ndërtuar faqen tuaj të internetit dhe ti jepni zgjidhje njëherë e mirë paraqitjes suaj online.