Instagram po ndryshon totalisht !

instagram-po-ndryshon-totalisht

Instagram ka ndryshuar rrënjësisht formatin duke i ngjarë më shumë rrjetit social Facebook ( Instagram është pronë e Facebook ) Rrjeti ka shtuar mundësinë për të bërë like komentet e njëri tjetrit . Gjithashtu ka shtuar opsionin e fikjes së njoftimeve nga poste të ndryshme dhe mundësinë për të hequr përdorues që ju ndjekin pa përdorur butonin Block.

Të gjitha ndryshimet kanë filluar të shpërndahen në të gjitha llogaritë prej së martës dhe Instagram ka njoftuar që do vonojnë rreth një javë që të gjitha llogaritë te azhornohen me këtë opsion të ri.

instagram-ndryshon

Instagram po ju jep më shumë kontroll përdoruesve duke e kthyer atë si një mini facebook ku mund të bësh like komente të ndryshme mund të kthesh pergjigje reply. Gjithashtu tashme mund të hiqni dikë si ndjekësin tuaj pa e bllokuar atë dhë të fikni njoftimet nga pastime të ndryshme që s’ju interesojne. Të gjitha këto ndryshime erdhën pasi një mase e madhe personash vip si Justin Bieber janë larguar nga instagram per arsye se akuzonin se rrjeti social i dyte më i populluar keqperdoret nga shumë përdorues.