Akoma me faqe interneti të vjetër ?! Ja pse duhet të ndertoni një të re.

Akoma me faqe interneti të vjetër ?! Ja pse duhet të ndertoni një të re.

Se sa shpesh ju duhet të ndryshoni faqen tuaj të internetit kjo varet nga qëllimet apo objektivat që keni për biznesin tuaj. Por arsyet pse duhet ta bëni këtë vijojnë si më poshtë:

Ju mund të updatoni website-in duke e ridizenjuar nëse doni të ndryshoni paraqitjen apo ngjyrat e përdorura në të, apo nëse doni të tërhiqni vëmendjen e atyre vizitorëve të cilët nuk kalojnë shumë kohë në faqen tuaj si pasojë e mungesës së interesit. Një dizajn i ri shton interesin e vizitorëve dhe kureshtjen e të gjithë atyre që janë të interesuar për shërbimet tuaja. Interweb.al shpk ofron disa dizajne shumë moderne. Disa nga punimet mund ti shikoni këtu.

Arsye tjetër mund të jetë rritja e biznesit tuaj. Nevojitet përfshirja e produkteve si dhe shërbimeve të reja, apo vërejtjet e klientëve për ndërfaqen e vjetër të website, e cila përveçse ka nevojë për ndryshime estetike, mund mos funksionojë më siç pritet. Produktet në faqen tuaj e bëjne atë më të pasur në informacion dhe ju shton mundësi e rritjes së klientelës.

Nëse faqja juaj nuk përshtatet me madhësi ekrani të ndryshme, sidomos ajo e telefonit, apo nëse kërkon shumë kohë për t’u hapur e punuar me të, atëherë duhet të konsideroni rindërtimin e saj në një mënyrë më profesionale dhe më të re në kohë. Ne te interweb.al kemi kohë që ofrojmë faqe interneti komplet responsive me cdo pajisje elektronike smartphone ose tablet.

Në këtë mënyre, ju jo vetëm që do të keni një website të modernizuar, por dhe do të keni më shumë vizitorë në të. Kjo ndikon duke rritur ndjeshëm numrin e klientëve tuaj.

Nuk keni ca të prisni me po mund të na shkruani direkte dhe t’ju ridizejnojmë faqen tuaj të internetit.