Është koha për të shtuar një Live Chat në faqen tuaj të internetit!

Vazhdoni akoma të merrni telefonata nga klientë tuaj aktualë apo të interesuar për shërbimet tuaja?

Po humbisni kohë me menaxhimin e komunikimeve me klientet ? Atëherë ka ardhur momenti të shtoni si funksion një Live Chat në website-in tuaj. Interweb.al shpk ka qenë nga kompanitë e para që ka ofruar mundësinë për chat online brenda websitit me një sistem shumë të avancuar. Kjo mundësi jo vetëm i ofron komfort klientëve, por dhe përfitimet e mëposhtme për biznesin që ju keni:

1. Vizitoret e Website që përdorin Live Chat kanë një probabilitet më të madh për të blerë produktet tuaja, pikërisht rreth 4.5 herë më shumë. Nëse akoma skeni nje dyqan online ne mund ta ndërtojme atë për ju.  Ata gjithashtu mbeten më të kënaqur nga shërbimi juaj se sa kur përdorin telefonatat apo email, duke krijuar përshtypje më të mirë për biznesin.

2. Përdorimi i Live Chat lehtëson dhe punën e punonjëve tuaj, pasi me anë të një njoftimi ata e kuptojnë që dikush ka kontaktuar, pa qenë nevoja të presin përpara kompjuterit , duke kryer veprime të tjera.

3. Ju do t’i ofroni përgjigje më të saktë klientëve, pasi keni më shumë kohë për të menduar një përgjigje dhe nuk keni pse t’a lini klientin në pritje.

4. Disa klientë mund të mos kenë mundësinë për të kryer telefonatat, për arsye të ndryshme si pamundësia në kohë, vështirësi në të folurën e gjuhës tuaj, dhe duke pasur një Live Chat ju i ofroni atyre një mënyrë alternative kontakti.
Tek ne ju mund të gjeni këtë shërbim që do t’ju lehtesojë punen tuaj. Na shkruani në chatin tonë online nëse jeni të interesuar për këtë shërbim.