Kreu

15 vite eksperiencë

Interweb.al shpk është një shoqëri që ndërton, dizejnon,  menaxhon faqe interneti, strehim të faqeve “web hosting”, krijon dhe menaxhon rrjete sociale, si dhe ofrimin e shumë shërbimeve të teknologjisë së informacionit. Interweb.al shpk që prej vitit 2003, ofron gjithë cilësinë dhe inovacionin e mundshëm tek klientët e saj, përsa i përket strehimit si dhe dizejnimit të faqeve të internetit.

SHËRBIMET TONA

Ne jemi të orientuar drejt cilësisë dhe ne japim më të mirën për t’ju ofruar zgjidhje afatgjata. Punimet tona karakterizohen nga dizajn kreative dhe elastike, hostim me shpejtësi të lartë dhe të sigurt, internet marketing, zgjidhje IT dhe mirëmbajtje 24/7.


Ndërtim faqe interneti

Dizajn modern dhe responsive për çdo pajisje smartphone ose tablet.


Marketing në rrjete sociale

Marketing në Facebook, Instagram, Google dhe portale të ndryshme.


Mirëmbajtje faqe interneti

Suport teknik dhe mirëmbajtje për faqen, portalin, dyqanin tuaj online.


Zgjidhje IT

Zgjidhje inteligjente dhe afatgjatë nga një staf profesionistësh, për aktivitetin tuaj


Hostime & Servera

Shërbimi i hostimit më i shpejtë dhe më i sigurtë me teknologjinë më të fundit


Programime

Sisteme ERP, E-commerce, Aplikacione Android dhe IOS, Portale etj.

PUNIMET TONA

BLOGU YNË

KLIENTET TANË

Klientët tek interweb.al janë gjithmonë fokusi kryesor dhe parësor i gjithë shërbimeve tona. Që prej 2003, ku shoqëria jonë filloi aktivitetin e saj, kemi ndërtuar një rrjet shumë të gjerë, në Shqiperi dhe jashtë territorit shqiptar.

KLIENTET TANË

Klientët tek interweb.al janë gjithmonë fokusi kryesor dhe parësor i gjithë shërbimeve tona. Që prej 2003, ku shoqëria jonë filloi aktivitetin e saj, kemi ndërtuar një rrjet shumë të gjerë, në Shqipëri dhe jashtë territorit shqiptar.