12 gjëra që mund të bëni me faqen tuaj të internetit

Shpesh flitet për të mirat që një faqe interneti i sjell një biznesi, duke përmendur rritjen e shitjeve apo të të ardhurave, por si arrihen këto duke folur në terma praktikë? Më poshtë gjeni një listë të gjërave që mund të bëhen më anë të një faqeje interneti në dobi të biznesit: Continue reading “12 gjëra që mund të bëni me faqen tuaj të internetit”

My POS produkti më i ri nga interweb.al

My POS është një program i lehtë për t’u përdorur, i cili do t’ju ndihmojë të menaxhoni biznesin tuaj me më shumë efektivitet. My POS bën më shumë se sa thjesht shitjen e produkteve,  j’u ndihmon të analizoni shitjet tuaja, menaxhoni inventarin dhe stafin. Continue reading “My POS produkti më i ri nga interweb.al”

Sa ndikon një faqe e vjetër interneti në të ardhurat e biznesit tuaj?

Zotëroni një faqe internet të krijuar vite më parë, por mendoni se kushton shumë të krijoni design të ri? Mendojeni sërish! Sa më shumë kohë të kalojnë, aq më shumë ndikim ka tek të ardhurat tuaja. Interweb.al shpk ka disa keshilla per ju. Continue reading “Sa ndikon një faqe e vjetër interneti në të ardhurat e biznesit tuaj?”

Sa rëndësi ka përmbajtja vizuale e një faqe interneti ?

Objektivi kryesor i një faqe interneti është tërheqja e vëmendjes së vizitorëve, në mënyrë që eksplorojnë sa më gjatë faqen tuaj. Interweb.al prej vitesh ka ofruar eksperiencen më të mirë në tregun shqiptar për të ndërtuar faqe unike persa i përket paraqitjes vizuale. Continue reading “Sa rëndësi ka përmbajtja vizuale e një faqe interneti ?”

Reklamat në Google vs Facebook. Kush e fiton këtë përballje ?

Marketimi online është një mënyrë mjaft efektive për t’i sjellë klientë të rinj një biznesi, që në të shumtën e rasteve realizohet me anë të Google AdWords që kryeson në tregun e motorëve të kërkimit, apo Facebook Ads që është lider i social media. Continue reading “Reklamat në Google vs Facebook. Kush e fiton këtë përballje ?”