Rëndësia e një hosti të mirë !

Një hostim i mirë është pjesa kryesore e ndërtmit të një faqeje interneti. Website juaj do të jetë 24 orë në 7 ditë online dhe do të jetë i aksesueshëm në 365 ditë të vitit. Këtë mundëson hosti. Nëse zgjidhni një host të gabuar, problemet do jenë të shumta.  Është e rëndësishme të zgjidhni një host me agjenci në Londër (M.B.) që të siguroni qetësi. Continue reading “Rëndësia e një hosti të mirë !”

10 gabime që duhen shmangur në ndërtimin e faqeve të internetit

1. Tekste të gjata

Tekstet e gjata dhe të pafundme janë shumë të mërzitshme për vizitotrët e faqes suaj. Përpiquni të jeni lakonikë në të shprehur dhe esencialë duke ju përmbajtur gjihtë thelbit të asaj që po postoni. Sa më të shkurtra të jenë tekstet aq më thjesht gjendet nga motorrat e kërkimit. Në qoftë se teksti është shumë i gjatë dhe ka shumë fjalë atëherë mund të gjesh shumë artikuj të tillë në motorrat e kërkimit me fjalët kyçe të tekstit. Continue reading “10 gabime që duhen shmangur në ndërtimin e faqeve të internetit”

10 mënyra si të zgjedhim emrin e duhur për faqen e internetit ”www.emer.al”

1. Gjeni 5 emrat potencialë më të mirë Përpiquni që së bashku me ortakët apo kolegët e kompanisë të bëni brainstorming për të gjetur 5 emra potencialë, të cilat rezultojnë më të përshtatshëm dhe interesantë.  Sa të krijoni këtë listë filloni të ndërtoni emrin e domainit që përshtatet më shumë. Sa më shumë ide të jenë aq më efektive bëhet përzgjedhja. Continue reading “10 mënyra si të zgjedhim emrin e duhur për faqen e internetit ”www.emer.al””