Cfare-eshte-certifikata-SSL

Google do të rendisi të parat faqet me certifikata sigurie SSL ( HTTPS) para atyre me HTTP.

Nëse faqja juaj e internetit ka certifikate sigurie SSL (punon me  HTTPS) atëhere do të renditeni ndër të parët në google search.
HTTPS ( Hyper Text Transfer Protocol Secure ) është protokolli i cili ju lejon te keni informacion te enkriptuar midis faqeve te internetit te ndryshme dhe browserit. Një gjë të tillë HTTP nuk e ofron.
Administrata qëndrore e Google lajmëroi ( para 2 ditësh ) që Google do te indeksoj te parat gjithe faqet te cilat kane HTTPS para faqeve te cilat kane HTTP te thjeshtë. Të orientuar qartë drejt …Read More

si-te-hapesh-nje-faqe-interneti

Si të hapësh një faqe interneti?

Në ditët e sotme interesi për një faqe interneti është shtuar jashtëzakonisht shumë dhe të gjithë duan të shfrytëzojnë më së miri gjithë benefitet e internetit dhe rrjeteve sociale.
Si të hapësh një faqe interneti është një nga pyetjet kryesore të të gjithë atyre që duan ta cojnë biznesin e tyre ne nivelin tjetër. Read More