4 mënyra të tjera se si të evitojmë spamet e shumta.

Në ditët e sotme teknologjia ka përparuar shumë dhe sot emaili është padiskutim një mjet komunikimi shumë jetësor. Bashkë me zhvillimin e teknologjisë sfida të reja kanë dal dhe emailet sot pothuajse të gjitha preken nga emailet spam.
Continue reading “4 mënyra të tjera se si të evitojmë spamet e shumta.”

5 mënyra të thjeshta për tu mbrojtur nga emailet SPAM

Posta elektronike ose emaili është një nga kanalet më të lehta dhe të përdorshme.  Mund të transferojmë informacione dhe të ndajmë të dhëna me të tjerët. Megjithatë, është gjithashtu e zakonshme të marrësh informacione ose emaile që përmbajnë bashkangjitje të dëmshme. Sidomos kur ke një email biznesi me domain .al ose .com Continue reading “5 mënyra të thjeshta për tu mbrojtur nga emailet SPAM”

10 statistika të shitjeve online që duhet të dini

Në biznes, mbijetesa juaj varet nga aftësia juaj për t’u përshtatur. Ata që e injorojnë këtë fakt, nuk mund të presin që të qëndrojnë gjatë në treg. Këtë vit, nëntë gjigandë të shitjes me pakicë janë zhdukur Continue reading “10 statistika të shitjeve online që duhet të dini”

Si të përmirësojmë funksionalitetin e faqes së internetit?

Faqja e internetit është mënyra më e mirë për të prezantuar kompaninë tuaj online dhe suksesi lidhet ngushtë me mënyrën se si kjo faqe është dizenjuar. Disa nga karakteristikat dhe komponentët e një faqeje interneti të dizenjuar mirë janë: Continue reading “Si të përmirësojmë funksionalitetin e faqes së internetit?”

12 gjëra që mund të bëni me faqen tuaj të internetit

Shpesh flitet për të mirat që një faqe interneti i sjell një biznesi, duke përmendur rritjen e shitjeve apo të të ardhurave, por si arrihen këto duke folur në terma praktikë? Më poshtë gjeni një listë të gjërave që mund të bëhen më anë të një faqeje interneti në dobi të biznesit: Continue reading “12 gjëra që mund të bëni me faqen tuaj të internetit”

Sa ndikon një faqe e vjetër interneti në të ardhurat e biznesit tuaj?

Zotëroni një faqe internet të krijuar vite më parë, por mendoni se kushton shumë të krijoni design të ri? Mendojeni sërish! Sa më shumë kohë të kalojnë, aq më shumë ndikim ka tek të ardhurat tuaja. Interweb.al shpk ka disa keshilla per ju. Continue reading “Sa ndikon një faqe e vjetër interneti në të ardhurat e biznesit tuaj?”