10 menyra per te marketuar me se miri faqen tuaj te internetit.

Pasi keni ndërtuar një faqe interneti për biznesin tuaj një nga hapat më të rëndësishëm është marketimi i faqes suaj për ta bërë faqen tuaj të internetit sa më të vizituar dhe interaktive.

Gjithashtu vizitorët e shumtë bëjnë që faqja juaj e internetit të renditet sa më lartë në motorrat e kërkimit. Continue reading “10 menyra per te marketuar me se miri faqen tuaj te internetit.”

23 faktoret me te rendesishem per tu renditur te paret ne Google

Google përdor rreth 200+ faktorë të ndryshëm për të renditur një faqe interneti.
Të gjithë këto faktorë janë nga më të ndryshmit duke filluar që nga prenotimi i domainit, zgjedhja e planit të hostimit dhe sigurisht ndërtimi i faqes së internetit. Continue reading “23 faktoret me te rendesishem per tu renditur te paret ne Google”

Si te dilni të parët në google.al ?

Brenda vitin 2014 në Shqipëri  u regjistruan mbi 3500 + domaine me prapashtesën .al. U shenua një rekord kombëtar që nuk ishte parë ndonjëherë.
Drejt fundit të tremujorit të parë të 2015 po kuptojmë më së miri rëndësinë e vërtetë të një domaini .al për cdo biznes. Continue reading “Si te dilni të parët në google.al ?”

Instagram , jo vetëm selfie , por edhe biznes.

Mbi qindra milionë përdorues postojnë cdo muaj mbi 40 milion foto në ditë në rrjetin social Instagram. Mendoni për pak sekonda për këtë statistikë! Janë jashtëzakonisht shumë foto. Të mësosh si ti përdorësh këtë statistike, për ti shërbyer biznesit tënd është një zgjidhje shumë e mirë që mund të bëni. Ekzistojnë disa teknika sesi të shfrytëzoni më së miri fenomenin e ri e quajtur Instagram. Continue reading “Instagram , jo vetëm selfie , por edhe biznes.”

Pse duhet të përdorni Google+ për biznesin tuaj

Google Plus është themeluar në fillim të 2013 , si rrjeti i dytë më i madh social në botë. Ka mbi 500 Millon përdoruesit (statistika te vitit 2013 ) . Megjithatë, duket se në këtë rrjet , askush nuk e ka ndjerë praninë e këtij “gjigandi” ende. Duhet të dini, se nëse nuk e merrni seriozisht rrjetin social të vete Google atëherë po bëni një gabim fatal.  Google është kompania  më e madhe në planet dhe kështu që dhe platformen e vet sociale normalisht që synon  vetëm vendin e parë.

Më poshtë keni 10 arsye pse të përdorni Google + per biznesin tuaj. Continue reading “Pse duhet të përdorni Google+ për biznesin tuaj”

Si te fitoni para nga faqja juaj e internetit ?

Një nga fjalët kyce më të kërkuara në internet në ditët e sotme është, Si të fitosh para në intërnet? Globalisht, shpenzimet në reklamat në internet tejkalojnë $ 145.000.000.000. Kjo do të thotë ka shumë njerëz që pasurohen prej këtyre shpenzimeve! Nëse dhe ju doni disa këshilla për mënyrën se si të bëni para, na ndiqni në artikullin më poshtë: Continue reading “Si te fitoni para nga faqja juaj e internetit ?”

Efekti i ngjyrave ne websitin tuaj

Përzgjedhja e ngjyrave është e një rëndësie të vecantë. Per sa i përket procesit të dizenjimit dhe marketimit të faqës së biznesit tuaj në internet (websit-i). Ngjyrat dhe tonalitët e tyre krijojnë efekte të ndryshme emocionale në psikologjinë e vizitorit të faqes.  Ndikojnë në mënyrë të drejtpërdrejtë në shkallën e shikueshmërisë dhe suksesin e biznesit tuaj në internet. Në artikullin e mëposhtëm listohen disa prej ngjyrave kryesore dhe efektet përkatëse që ato mund të shkaktojnë: Continue reading “Efekti i ngjyrave ne websitin tuaj”

Rëndësia e një hosti të mirë !

Një hostim i mirë është pjesa kryesore e ndërtmit të një faqeje interneti. Website juaj do të jetë 24 orë në 7 ditë online dhe do të jetë i aksesueshëm në 365 ditë të vitit. Këtë mundëson hosti. Nëse zgjidhni një host të gabuar, problemet do jenë të shumta.  Është e rëndësishme të zgjidhni një host me agjenci në Londër (M.B.) që të siguroni qetësi. Continue reading “Rëndësia e një hosti të mirë !”