30 faqet e internetit me te bukura te vitit 2014

Ka qene nje vit shume dinamik per faqet e internetit. Dizejnatoret e faqeve te internetit jane adoptuar me teknologjite e reja dhe me epoken e re te dnertimit te websiteve dhe koncepte te reja innovative, origjinale dhe unike jane krijuar.  HTML 5 dhe CSS3 (cascading style sheets) jane bere shume te perdorshme ne dobi te ndertimit ten je faqeje internet futuriste dhe shume te vecante ne praktikat e reja te websiteve Me poshte jane 30 faqet e internetit me origjinale dhe me te bukura te 2012. Continue reading “30 faqet e internetit me te bukura te vitit 2014”

10 gabime që duhen shmangur në ndërtimin e faqeve të internetit

1. Tekste të gjata

Tekstet e gjata dhe të pafundme janë shumë të mërzitshme për vizitotrët e faqes suaj. Përpiquni të jeni lakonikë në të shprehur dhe esencialë duke ju përmbajtur gjihtë thelbit të asaj që po postoni. Sa më të shkurtra të jenë tekstet aq më thjesht gjendet nga motorrat e kërkimit. Në qoftë se teksti është shumë i gjatë dhe ka shumë fjalë atëherë mund të gjesh shumë artikuj të tillë në motorrat e kërkimit me fjalët kyçe të tekstit. Continue reading “10 gabime që duhen shmangur në ndërtimin e faqeve të internetit”

10 mënyra si të zgjedhim emrin e duhur për faqen e internetit ”www.emer.al”

1. Gjeni 5 emrat potencialë më të mirë Përpiquni që së bashku me ortakët apo kolegët e kompanisë të bëni brainstorming për të gjetur 5 emra potencialë, të cilat rezultojnë më të përshtatshëm dhe interesantë.  Sa të krijoni këtë listë filloni të ndërtoni emrin e domainit që përshtatet më shumë. Sa më shumë ide të jenë aq më efektive bëhet përzgjedhja. Continue reading “10 mënyra si të zgjedhim emrin e duhur për faqen e internetit ”www.emer.al””