trendet e faqeve te internetit ne 2015

Trendet e faqeve te internetit per vitin 2015

Kur mendon për krijimin e një faqe interneti gjithmonë duhet të mendosh jashtë kufijve për të realizuar një punë sa të vecantë dhe unike.
Faqet e internetit janë prezenca kryesore e një aktiviteti në rrjetin global kështu një dizajner dhe programues duhet të mendoj mire, për të krijuar imazhin më të mirë të mundshëm për klientin e vet.
Cdo vit trendet azhornohen me trendet e reja dhe futen ne procese evolimi cdo moment. Në vitin 2015 , ku dizajni dhe kodimi kane arritur pikun më të lartë , janë shumë trende të …Read More

si-te-fitoni-para-nga-faqja-juaj-e-internetit

Si te fitoni para nga faqja juaj e internetit ?

Një nga fjalët kyce më të kërkuara në internet në ditët e sotme është, Si të fitosh para në intërnet? Globalisht, shpenzimet në reklamat në internet tejkalojnë $ 145.000.000.000, që do të thotë ka shumë njerëz që pasurohen prej këtyre shpenzimeve! Nëse dhe ju doni disa këshilla për mënyrën se si të bëni para , atëherë na ndiqni në artikullin më poshtë: Read More