Pse nuk duhet te zgjidhni individ (freelancer) per t’ju ndertuar faqen e internetit ?

Kur është nevoja për të ndërtuar një faqe interneti për kompanine tuaj është e rëndësishme të gjejmë kompaninë e duhur për të na ofruar punën më të mirë të mundshme brenda afateve. Continue reading “Pse nuk duhet te zgjidhni individ (freelancer) per t’ju ndertuar faqen e internetit ?”

“Shitje online”, biznesi i së ardhmes

Gara midis shitjeve dhe shitjeve online është një garë që po thellohet dita ditës. Statistikat mbarë globale po tregojnë sesi shitjet online po revolucionarizojnë tregun, shkurtojnë kohën dhe ofrojnë mundësi të jashtëzakonshme. Continue reading ““Shitje online”, biznesi i së ardhmes”

Google do të rendisi të parat faqet me certifikata sigurie SSL ( HTTPS) para atyre me HTTP.

Nëse faqja juaj e internetit ka certifikate sigurie SSL (punon me  HTTPS) atëhere do të renditeni ndër të parët në google search.

HTTPS ( Hyper Text Transfer Protocol Secure ) është protokolli i cili ju lejon te keni informacion te enkriptuar midis faqeve te internetit te ndryshme dhe browserit. Një gjë të tillë HTTP nuk e ofron.

Administrata qëndrore e Google lajmëroi ( para 2 ditësh ) që Google do te indeksoj te parat gjithe faqet te cilat kane HTTPS para faqeve te cilat kane HTTP te thjeshtë. Të orientuar qartë drejt sigurisë dhe promovimit të mbrojtese se të dhënave, Google ka ndërmarrë këtë vendim duke perkrahur të gjithë ata që i kushtojnë rëndësi sigurisë. Interweb.al shpk prej vitesh ka ofruar në tregun shqiptar certifikata sigurie të cilat të ofrojnë mundësinë e HTTPS. Shumë nga klientët tanë kanë përfituar nga shërbimet e shoqërisë sonë.

Askush nuk duhet të humbasi kohë por duhet përfituar sa më shpejt nga gjithë reforma që Google po realizon për të promovuar më tëj sigurinë totale të rrjetit. Së shpejti do të filloi filtrimi i gjithë faqeve të krijuara dhe nuk keni pse ta gjeni veten në shkallët më të ulëta të renditjes në Google.

E ardhmja e Google eshte totalisht e orientuar ne një rrjet sa më të sigurtë dhe faqe interneti që rrezatojnë siguri për cdo visitor i cili viziton faqet. Nxitoni dhe ju ti shtoni faqes tuaj një vlerë më të madhe. Pse mos të dilni ju të parët në google.al ?

 

3 arsye pse klientët tuaj “potencial” nuk duan të bashkëpunojnë me ju

Një nga armët më të forta të marketingut modern, i cili duhet të njihet nga cdo person që zotëron një biznes , është website “faqja e internetit“. Është një nga faktorët e parë që sheh dhe kerkon cdo klient si mjet i parë dhe me i drejtepërdrejtë, për  përfituar një produkt ose shërbim nga ju. Continue reading “3 arsye pse klientët tuaj “potencial” nuk duan të bashkëpunojnë me ju”

Si të hapësh një faqe interneti?

Në ditët e sotme interesi për një faqe interneti është shtuar jashtëzakonisht shumë dhe të gjithë duan të shfrytëzojnë më së miri gjithë benefitet e internetit dhe rrjeteve sociale.
Si të hapësh një faqe interneti është një nga pyetjet kryesore të të gjithë atyre që duan ta cojnë biznesin e tyre ne nivelin tjetër. Continue reading “Si të hapësh një faqe interneti?”

Blerje online

“Blerje Online: Interneti po ndryshon jo vetëm marrëdhëniet ndërmjet klientëve dhe shitësve , por ka ndryshuar dhe orientimin e agjentëve të shitjes drejt suksesit.
Në të shkuarën mund të keni punësuar dikë që të trajnojë agjentët tuaj si të shesin dhe keni investuar tek ky trajnim. Keni krijuar shume taktika shitje të cilat mbase ju kanë dështuar. Continue reading “Blerje online”