Offers

SHISNI ONLINE TANI

Viti 2020 na tregoi qartë se ku do të orientohet e ardhmja e shitjeve. Shumica po punojnë nga shtepia e tyre duke mos i frekuentuar më marketet, pikat e shitjes, farmacitë, dyqanet e rrobave etj. Blerja e produkteve dhe dërgesa e tyre në vendin ku jetojmë ose punojmë është një risi që shumë shpejt do të pushtoj të gjitha industritë e shitjeve. Po Biznesi juaj ka një dyqan online ? Nëse jo atëherë interweb.al mund t’ju ofroj ideim, realizim, zhvillim të dyqanit online ku mund të filloni të shisni ne kohe rekord. Ndertoni tani dyqanin tuaj, duke qenë 24 orë online për cdo klientin tuaj dhe zgjeroni klientelën tuaj në gjithë vendin.

PSE JU DUHET NJË DYQAN ONLINE ?

Dyqani online është një nga investimet më të mira që mund të bëni për biznesin dhe aktivitetin tuaj. Jo vetëm që këtë periudhë shitjet online janë rritur më shumë se kurrë, por prej kohësh dyqanet online janë e ardhmja përsa i përket blerjeve. Çdo aktivitet që mund të keni, shoqëria jonë ju ofron dyqan dinamik online të Çertifikuar Në kohë rekord. Markete, ushqimore, butik, faqe farmaceutike, e shumë shërbime të tjera mund të zhvillojnë biznesin e tyre online për fitime maksimale. Shitjet online jane e ardhmja e biznesit kështu që nxitoni të jeni nga tË parËt dhe përfitoni nga ofertat e interweb.al


Dyqan Online i Çertifikuar

Nxitoni të shisni çdo moment tek një game e gjerë klientësh.


24 orë hapur çdo ditë të javës

Dyqani online ju ofron mundësinë të jeni online 24/7 pa kosto ekstra.


Mundësi të ndryshme për pagesat

Pagesë në dorëzim, PayPal ose me kartë, të gjitha ofrohen për dyqanin tuaj.

ÇFARE JU DUHET PËR TË HAPUR DYQANIN TUAJ ONLINE ?

1.Për të hapur dyqanin online ju duhet 1 domain (shembull dyqanijuaj.al) që do ta zgjidhni sipas deshirës. Mendoni diçka të bukur të thjeshtë për tu mbajtur mend dhe interweb.al ju ofron regjistrim të menjëhershëm.

2.Shërbim hostimi cilësor i sigurtë. Interweb.al ka mbi 13 vite eksperiencë dhe bashkëpunon me kompanitë, portalet më të mëdha në vend. Dyqani juaj online kërkon një hostim të sigurtë, të shpejtë, që çdo klient të shërbehet në kohë rekord.

3.Mjafton të keni produktet dhe fotot e tyre dhe interweb.al ju ofron në kohë rekord, dizajnin e dyqanit, hapat e funksionimit, mënyren e përdorimit ( që mund të bëhet dhe nga ju vetë ) dhe të gjitha opsionet për ta menaxhuar dyqanin tuaj në maksimum.

4.Suport dhe mbështetje Çdo moment. Dyqani online kërkon gjithmonë mbështetjen dhe suportin e eksperTëve. Shoqëria jonë do t’ju ofroj suport Çdo moment për Çdo gjë. Gjithashtu këshillat tona të vlefshme do ju ndihmojnë te dalloni nga te tjerët duke ndërtuar klientelën tuaj online.

POROSISNI TANI NJË NGA PAKETAT PËR SHËRBIM E-COMMERCE

Interweb.al ju ofron dy paketa për shërbimin e-commerce të dyqanit tuaj online. Vite eksperiencë në sektorin e dyqaneve online kanë bërë që t’ju ofrojmë produktet më të mira, të detajuara dhe shërbime inovative. Kthejeni aktivitetin tuaj. dyqanin, biznesin tuaj në një shop të mirëfilltë online, me pak kosto, pa staf ekstra dhe ndërtoni një baze të gjerë klientësh. Tek interweb.al jo vetëm përfitoni dyqan online komplet dinamik në çdo pajisje smartphone, tablet, desktop por dhe shumë oferta të tjera që do t’ju sjellin përfitime afatgjatë.

Paketa Individuale

Domain

Çertificate SSL e përfshirë

Shërbim Hostimi SSD / Ultra i shpejtë

CMS Template Dinamik

Katalogim Produktesh 100 deri në 1000 produkte

Magazine Online/Stok Dinamik

Formë Porosi Dinamike

Pagesë në Dorëzim ( Cash on Delivery )

Dizajn Responsive

Manual i Detajuar

Paketa Biznes

Domain

Çertificate SSL e përfshirë

Shërbim Hostimi SSD / Ultra i shpejtë

CMS Template Dinamik

Katalogim Produktesh (+1000 produkte)

Magazine Online/Stok Dinamik

Formë Porosi Dinamike

Pagesë me Paypal ose Karta Banke

Dizajn Responsive

SEO standarte për renditje në Google

Newsletter

Manual i Detajuar

Porosisni tani një nga paketat e dyqaneve online para datës 30 Prill dhe përfitoni procesin e fiskalizimit elektronik FALAS !

Shënim: Proçesi i fiskalizimit elektronik do të jetë detyrim ligjor për të gjithë bizneset të cilat presin fatura. Para datës 1 shtator të gjithe këto subjekte janë të detyruara të kryejnë fiskalizimin elektronik.