Domain (5)
Domain name është emri zyrtar në internet qe cdo kush mund të rezervoje tek portali Hostfalas.al .
E-mail (2)
Komunikimi elektronik nëpërmjet internetit në kohë reale.
F.A.Q (10)
F.A.Q është shkurtimi i "Frequently Asked Questions", ka te bëjë me pyetjet më të shpeshta që bëhen.
Host Falas (1)
Eshtë shërbimi i hostimit falas që ofrohet për here të parë në Shqipëri.
Host Premium (1)
Shërbim hostimit me parametra më të avancuar sesa shërbimi i hostimit falas !
Opsione Shtesë (0)
Modifikimet e ndryshme qe mund ti bëhen planit tuaj të hostimit
Pagesat (0)
Çfarë është saktësisht hapsira dhe çfarë bandwidth?
Hapsira e një disku tregon kapacitetin që ju keni në dispozicjon për faqen...
Cfare eshte web hosting?
Web hosting është mënyra më e zakonshme e hostimit të më shumë...
Çfarë është MySQL, MS SQL, etj?
MySQL, MS SQL, janë shembuj të databaseve të ndryshme.Kur punohet me të...
Cfare eshte domain name?
Emërtimi i domainit tregon adresën tënde në internet. Ndryshe nga emri real,...
Si mund t’i shoh statistikat e websitit tim?
Statistikat e websitit tuaj ju lejojnë të shikoni se sa njerëz vizitojnë...

Powered by WHMCompleteSolution