Nese keni harruar fjalekalimin,ju mund ta rivendosni ate ketu.Kur ju te plotesoni adresen tuaj te e-mailit te regjistruar per llogarine tuaj(dhe ti pergjigjeni pyetjes tuaj te sigurise per llogarine tuaj),ju do tu dergohen udhezime per te rivendosur fjalekalimin tuaj.Ju lutem vendosni adresen e e-mailit.

Powered by WHMCompleteSolution