Menaxhim Sistemesh

Menaxhim Sistemesh

Menaxhim serverash Windows

Në ditët tona ka shumë kompani menaxhimi serverash windows që ofrojnë administrimin e serverit dhe manaxhimin e tij. Por ajo që ata realizojne është restarti ose në raste të tjera rinstalimi i shërbimeve software në vend që të hetojnë shkakun e vërtetë dhe duke mos dhënë një zgjidhje të përhershme,.Ky fakt është ai që ndan ekipin tonë të menaxhimit windows server prej të tjerëve. Çdo pjesëtar i ekipit tonë  ka minimalisht 5 + vjet përvojë në menaxhimin e serverave windows  dhe kanë asistuar në  të gjitha llojet e problemeve që lidhen me IIS, DNS, MySQL, MS-SQL, etj Më poshtë janë disa prej sistemeve kryesore / shërbimet që ne ofrojmë plotësisht mbështetje.

 • Windows Server 2003, 2008, 2012
 • New Server Setup
 • Server Migration
 • Security Audi
Menaxhim Serverash Linux

Linux janë serverat  më të popullarizuar dhe të sigurtë në industrinë e web hosting Më shumë se 78% nga faqet e internetit në mbarë botën janë në Linux Servers. Shpërndarjet Linux janë themeli i kombinimit LAMP server-software. Nëse doni të mësoni Linux atëherë ju nuk keni nevojë për ndonjë shërbim të menaxhimi, ju mund të luani me të, ta bëni crash , ta instaloni përsëri atë, ta përmirësoni  atë, nuk është aspak problem. Por për serverat e biznesit ju duhet një menaxhim profesional server sepse sa më shumë kohë të jetë serveri juaj offline aq më shumë do të jenë humbjet në biznesin tuaj. Ju mund të regjistroheni për të përfitura shërbimin tonë profesional të menaxhimit të serverave linux dhe ekipit ynë me përvojë do të jenë në dispozicion 24 × 7 për të zgjidhur të gjitha çështjet tuaja .Nëse ju sapo keni blerë një server të ri atëherë ne do të vendosim  nga e para për të bërë  instalimin e të gjitha programeve të nevojshëm.

 • RedHat Enterprise  5.x, 6.x
 • CentOS 5.x, 6.x, 7.x
 • WebServer – Apache, Nginx, Varnish, Litespeed
  • Database – MySQL
  • DNS – Named(bind), NSD
  • Mail Server – Qmail, Postfix, Exim, Dovecot
    • PHP Handler – php-fpm(php-fcgi), mod_php, cgi & modules installation
    • Perl  with modules installation
    • Server Security and Hardening
   • New Server Setup
   • Nginx Installation
   • Server Migration
   • Server Security Audit
Sherbime Virtualization

Server kompjutera janë makina që strehojne dosje dhe aplikacione në rrjete kompjuterike. Disa kanë njësi të përpunimit qendrore (CPU) me procesorë të shumta që i japin serverave aftësinë për të drejtuar detyra komplekse me lehtësi. Administratorët e rrjetit kompjuterik zakonisht kushtoj çdo server në një detyrë  ose aplikim të veçantë. Shumë nga këto detyra nuk do të “pershtaten” mirë me të tjerët – secili ka nevojë për makinën e saj të përkushtuar. Një aplikim për server e bën më të lehtë për të gjetur problemet që mund të dalin. Kjo është një mënyrë e thjeshtë për të modernizuar një rrjet kompjuterik nga pikëpamja teknike.

Ka disa probleme me këtë qasje,.Një është se nuk përfitojnë nga fuqia e përpunimit të kompjuterëve modern. Shumica e serverave përdorin vetëm një pjesë të vogël të aftësive të përgjithshme të tyre të procesimit. Një problem tjetër është se një rrjet pasi zgjerohet bëhet më kompleks, serverat fillojnë të marrin më shumë hapësirë fizike. Një qendër të dhënave mund të bëhet e mbipopulluar me racks e servera dhe konsumon shumë energji dhe  gjeneron temperatura te larta .
Server Virtualization përpiqet për të trajtuar të dyja këto çështje. Duke përdorur software të posacëm , një administrator mund të konvertoj në një server fizik në makina të shumta virtuale. Secili server virtual vepron si një pajisje e veçantë fizike, i aftë për drejtimin e sistemin të vet operativ (OS).