MY POS nga interweb.al

Produkti me i ri nga shoqeria jonë

Interweb.al shpk ofron gjithmonë shërbimet më të mira për klientët, duke menduar gjithmonë për të lehtësuar aktivitetin tuaj. Duke parë qartë që nevojat e tregut janë të drejtuara rreth dixhitalizimit të cdo aktiviteti u fokusuam për t’ju sjellë një produkt të ri.  My POS është programi më i ri te cilin, interweb.al shpk ofron për të gjithë klientët. Është një program i cili ju ndihmon për të mbajtur online inventarin e barit, dyqanit, fabrikes ( dhe jo vetëm ). Ky program ju lejon të shtoni artikuj, me cmimet e tyre, të krijoni nje inventar dinamik, të regjistroni hyrje/dalje në aktivitetin tuaj. Gjithashtu programi ofron mundësinë të lidhet me cdo kase fiskale ( mund dhe të printoni prej My POS ) dhe të nxirrni bilance të ndryshme. Tashme kur cdo gjë është kaq e thjeshtë nuk keni pse të shpenzoni në metoda alternative dhe të kushtueshme. My POS ka një kosto e cila justifikon dobinë e madhe të këtij programi në një aktivitet qe ka shitje ose produkte. Mirëmbajtja e programit është shumë e thjeshtë dhe përdorimi i tij akoma më i thjeshtë. Për më shumë shikoni screenshotet:

Faqja e Administrimit

Tek kjo faqe kryhen gjithë veprimet administrative të Programit, Kjo faqe ndahet në tre menu kryesore

  1. Personalizo
  2. Shpenzime
  3. Raportet
//interweb.al/web/wp-content/uploads/2019/09/1-3.png
1

Konfigurime


♦  Menuja e parë (Personalizo) personalizon programin sipas biznesit tuaj.
♦  Në foto shfaqen settings të pergjithshme te programit

2

Magazinat


♦  Menuja e pare (Personalizo) personalizon programin sipas biznesit tuaj.
♦  Ketu personalizojme Magazinat

3

Personalizo Artikujt


♦  Menuja e parë (Personalizo) personalizon programin sipas biznesit tuaj.
♦  Artikujt (Ketu hidhen artikujt e menuse)
♦  Tek Menu kemi tre perberes e Menuse , si Kategorite e menuse , Artikujt e menuse , si dhe perberesin e artikujve.

4

Mundësi User


♦  Menuja e parë (Personalizo) personalizon programin sipas biznesit tuaj.
♦  Ketu personalizojmë Punonjësit (Shtohen , modifikohen punonjësit sipas tipit të punonjësit

5

Personalizo Ambientet


♦  Menuja e parë (Personalizo) personalizon programin sipas biznesit tuaj.
♦  Këtu personalizojmë Ambientet (Personalizohen vendi ku do punohet, si kasa, printerat, Tavolinat e ambientit)

6

Personalizim i Furnitorëve


♦  Menuja e parë (Personalizo) personalizon programin sipas biznesit tuaj.
♦  Këtu personalizojmë Furnitorët

7

Personalizim i Klientëve


♦  Menuja e parë (Personalizo) personalizon programin sipas biznesit tuaj.
♦  Këtu personalizojmë Klientet (Shtohen klientet preferenciale)

Shpenzime

Tek kjo faqe kryhen gjithe veprimet administrative te Programit, Kjo faqe ndahet ne tre menu kryesore

  1. Personalizo
  2. Shpenzime
  3. Raportet
//interweb.al/web/wp-content/uploads/2019/09/1-3.png

Raportet ndahen ne 4 pjese:
//interweb.al/web/wp-content/uploads/2019/09/raport1.png

♦  Raporte ndahen 4 pjese kryesore

♦  Xhiro / Shitje : Kemi Raportin e shitjeve me filtrate perkates te dative, ores , punonjesve , magazinave, dhe tipit te pagesave.

//interweb.al/web/wp-content/uploads/2019/09/raport2.png

Shpenzim Furnizim ( shfaqim raportin e shpenzimeve sipas magazinave)

//interweb.al/web/wp-content/uploads/2019/09/raport3.png

Bilanci


Faqja e Punonjësit (kamarierit)
Faqja e kamarierit perbehet ne dy pjese kryesore
//interweb.al/web/wp-content/uploads/2019/09/lokali1.png

Harta e tavolinave në ambientin që ky punonjes u shërben klientëve.

//interweb.al/web/wp-content/uploads/2019/09/lokali2.png

Raportet e turnit si dhe raporti total i xhiros.


Proçesi i punës
//interweb.al/web/wp-content/uploads/2019/09/lokali3.png

Kamarieri klikon mbi tavolinën në të cilën do shërbeje , dhe më pas shfaqet menuja me kategoritë dhe artikujt përkatës. Duke klikuar mbi kategoritë filtrojmë artikujt e kategorive

//interweb.al/web/wp-content/uploads/2019/09/lokali2-1.png

Duke klikuar mbi artikujt , i hedhim në fature.
Për të nxjerrë faturën kemi dy opsione “Printo & Mbyll”i cili printon fature dhe e mbyll porosinë dhe opsionin “Printo & Ruaj” i cili printon faturën dhe ruan porosinë tavolinës perkatëse për t’i dhënë totalin e porosive në fund kur mbyllim tavolinën.

//interweb.al/web/wp-content/uploads/2019/09/lokali4.png

Në fund të turnit , punonjësi (kamarieri) shkon te faqja faturat e mia dhe mbyll turnin , me butonin “paguaj xhiron”.

//www.interweb.al/wp-content/uploads/2019/09/interweb-logo-icon.png