Faqe Interneti është një ndër specialitetet tona dhe ne dimë ta ofrojmë më së miri për këdo që kërkon një paraqitje profesionale në internet. Ne jemi krenarë për punën tonë, qe vlen jo vetëm për të plotësuar nevojat e klienteve tanë, por edhe për të vërtetuar standartet tona.

Ne dizenjojmë e ndërtojmë të gjitha llojet e faqeve të internetit dhe kemi mundësinë të plotësojmë cdo kërkesë të mundshme. Cdo ditë ideojmë zgjidhje të reja për të gjitha bizneset për t’ju ofruar një shërbim sa më elitar si dhe për të promovuar dhe ta bërë të dukshëm, aktivitetin e tyre në botën e gjerë të internetit.

Siguria në internet, dizajne moderne qe i rezistojne kohes, blerje online dhe fleksibiliteti në menaxhim janë vetitë kryesore të faqeve të internetit që ne ndërtojmë. Ne përpiqemi ti japim vlerë imazhit tuaj online duke plotësuar standartet më të larta të ndërtimit të faqeve. Te gjitha faqet qe ne ofrojme janë të ndertuara me sistem modular, c’ka do te thote që në të ardhmen për cdo modul, gjuhë shtesë që deshironi të shtoni, faqja aktuale nuk dëmtohet.

Ofrojmë cdo gjë, nga format me të thjeshta dhe të përdorshme e deri tek faqet artistike dhe kreative, video ose flash – ne bëjmë çdo gjë.

Jeni të lutur të shikoni më poshtë paketat qe ne kemi ideuar e që ju mendoni që i përshtaten më tëpër profilit te aktivitetit tuaj:

Plan

 • Numri i faqeve të përfshira
 • Content Management System
 • (SEO) Standart
 • (SEO) i Avancuar
 • Instalim Google Analitycs
 • Trajnim
 • Galeri Multimediale
 • Integrim të rrjeteve sociale
 • Sistem Multigjuhësh
 • Blog
 • Integrim Google Maps
 • Formë Kontakti Bazike
 • Responsive( Elastik)
 • Favicon
 • Newsletter
 • Sistem sondazhesh dinamik

Nëse asnjë nga paketat më lart, nuk plotëson nevojat dhe qëllimet tuaja, jeni të lutur të na kontaktoni për më tepër informacion si dhe të na lejoni t’iu ofrojmë një paketë ekzaktesisht për ju.

Disa nga punimet tona me te fundit

klinika-kajo.al

Shërbime profesionale • Te ndryshme • Web Design
klinika-kajo

news31.al

Te ndryshme • Web Design
news

Defibrilator.al

Shërbime profesionale • Te ndryshme • Web Design
defibrilator

infiniters.al

Brande • Web Design
infiniters

nereida-kneo.com

Shërbime profesionale • Web Design
nereida

7springsfarm-bio.eu

Brande • Web Design
7-springs

hotel-memo.de

Brande • Web Design
hotel-memo

hodo.al

Shërbime profesionale • Web Design
hodo

hotelprivilege.al

Brande • Web Design
hotel-privilege

2rc.al

Arkitekture & Ndertim • Web Design
2rc

vizocom.us

Shërbime profesionale • Web Design
vizocom

diplomathoteltirana.com

Brande • Web Design
hotel-diplomat

btsh.al

Edukim/OJF • Web Design
btsh

pasticeriinternacional.al

Brande • Web Design
pasticeri

fafa.al

Shërbime profesionale • Web Design
fafa