Online Marketing

Marketingu online sot është përgjithësisht i orientuar drejt rrjeteve social. Ndikimi i tyre, tashmë I mirënjohur arrin të ndërtoj një profil, fitimprurës për shoqërine tuaj. Me anë të këshillave dhe drejtimit të duhur fushata juaj e marketingut, e orientuar nga stafi yne ju garanton rezultate të matshme. Shoqëria jonë ka eksperiencë në shume forma marketing online me rezultate të prekshme. Interweb.al zotëron eksperiencën e duhur për të ndjekur, promovuar aktivitetin tuaj. Nëpërmjet njohjes së rrjeteve sociale në brendësi, ne mund tju ofrojme Facebook Boost Posts, Ads, Instagram Video, Carousel, Photo Ads dhe reklamime ne Google nëpërmjet sistemeve Cost Per Click (CPC) dhe Cost Per Action (CPA)

Facebook, Instagram Marketing

Nëpërmjet një studimi të trendeve në kanalet Facebook dhe Instagram, interweb.al ofron fushata marketingu të mirëfillta duke synuar njohjen e brandit, produktit, shoqërisë suaj.

Google Adwords

Si një nga motorrët e kërkimit kryesor globalisht, ne ofrojmë fushata Pay per Click ne Google Adwords. Duke kërkuar gjithmonë fjalët kyce që bëjnë diferencën arrijmë t’ju ofrojmë rezultate të menjëhershme.

Fushata ne Portale

Interweb.al ka akses në shumë portale që kanë trafik shumë të lartë. Si një nga format e reklamimeve më efektive e ditëve të sotme, një reklamim në postimin e duhur mund ta bëj aktivitetin tuaj një nga më të njohurat.

Jeni gati të filloni fushatën tuaj ?

Ekipi ynë është gjithmonë gati për të dëgjuar gjithë kërkesat tuaja ne lidhje me shërbimet që ju duhen.