Servera te dedikuar dhe VPS

Serverat VPS e interweb.al sh.p.k.

Ju japin aksesin, stabilitetin dhe kontrollin
që ju duhet për të drejtuar me sukses faqen tuaj të internetit ose aplikacionin tuaj. Nëse ju jeni një biznes që keni trafik të rënduar në faqen tuaj ose një zhvillues software që krijon aplikime komplekse në web, downtime nuk është një opsion.
VPS hosting ofron një nivel të pa kushtëzuar, të performancës që do ju duhet për ta “fjetur mendjen”. Ne kemi marrë një server të vetëm fizik e kemi parcializuar atë në disa hoste virtuale,ku secila prej të cilave përmbajnë një sasi të rezervua RAM dhe CPU. Hostet VPS, ndryshe nga shared hosting, nuk do të konkurrojnë kundër njëri-tjetrit për burime rrjeti. Ju keni akses të plotë në serverin tuaj të njëjtën mënyrë si keni në servera të dedikuar dhe makina lokale.

Të gjitha Serverat Virtual Private që ne ofrojmë janë:

• Root SSH Access
• Domaine Palimit
• MySQL- te Optimizuara Machines Virtual
• Mundësuar nga CentOS, Windows Server apo ndonjë OS tjetër ju mund të keni nevo
• 100% Uptime Guarantee
• Control Panel (WHM / cPanel) web-based
• PHP5 Mbulim / Full CGI Access Full / Unix Shell / Rrjeti Izolimi / Llogaritë e Pafund Mail / Resources garantuar Memory

Çfarë mund të bëni me një Server Virtual privat:
• Hostim faqesh me trafik të lartë
• Instalim i pothuajse çdo aplikim të internetit direkte nga paneli i kontrollit
• Hosti i Multiple Client Websites
• Hostim Websiteve E-Commerce
• Zhvilloni & Testoni Aplikacionet tuaja
• Run Custom App juaj
Ne konfigurojme çdo gjë bazuar në nevojat tuaja dhe pasi e realizojme ketë ju japim detajet për të aksesuar menjëherë hostin tuaj Virtual Server Privat.

Servera te Dedikuar
Merrni një server të gjithin për veten tuaj për kontroll, fuqi, siguri totale. Ekspertët tanë të serverave do të monitorojnë performancën dhe do të përditësojnë e 24/7/365 serverit tuaj kështu që ju përqëndroheni në biznesin tuaj.Hostet janë pronë nga interweb.al sh.pk.

Të gjitha serverat tanë të dedikuar përfshijnë:
• Deri në 1 TB të magazinimit të pasqyruar (RAID-1, për mbrojtje më të mirë)
• Server Grade CPU
• Full Root Access
• Multi-Core Processors
• Backups automatike te menaxhuara
• 100% Uptime Guarantee
Ne konfigurojme çdo gjë bazuar në nevojat tuaja dhe pasi e realizojme ketë ju japim detajet për të aksesuar menjëherë serverin tuaj e Dedikuar.