Revolucioni i Aplikacioneve Celulare

Siç dihet, Interneti është kthyer në një mjet komunikimi, informimi dhe argëtimi në botën globale. Mundësia për të aksesuar internetin dhe mjetet internetike nga aparatet celulare pavarësisht vendndodhjes, është kthyer në një “pritshmëri” të përdoruesve në mbarë botën. Continue reading “Revolucioni i Aplikacioneve Celulare”