Mitet dhe faktet e Cloud Servers

Cloud Server është një fjalë shumë e lakuar ditët e sotme e cila, është shumë e përdor në rrjetin global të internetit. Por çfarë është Cloud Server? Dhe për çfarë shërben? Cloud Server është një shërbim hostimi që ofrohet nga kompani të ndryshme që të  lejojnë të hostoni materialet tuaja në internet. Continue reading “Mitet dhe faktet e Cloud Servers”