“Shitje online”, biznesi i së ardhmes

Gara midis shitjeve dhe shitjeve online është një garë që po thellohet dita ditës. Statistikat mbarë globale po tregojnë sesi shitjet online po revolucionarizojnë tregun, shkurtojnë kohën dhe ofrojnë mundësi të jashtëzakonshme. Continue reading ““Shitje online”, biznesi i së ardhmes”

Si te zgjidhni kompanine e duhur per faqen tuaj e-commerce?

Sic tregojnë gjithë statistikat botërore shitjet online, blerjet online, janë tregu i ri global i cili po zgjerohet me hapa të mëdha . Në një treg kaq të rëndësishëm klientët duhet të dallojnë profesionistët e faqeve të blerjeve online.

Continue reading “Si te zgjidhni kompanine e duhur per faqen tuaj e-commerce?”