12 gjëra që mund të bëni me faqen tuaj të internetit

Shpesh flitet për të mirat që një faqe interneti i sjell një biznesi, duke përmendur rritjen e shitjeve apo të të ardhurave, por si arrihen këto duke folur në terma praktikë? Më poshtë gjeni një listë të gjërave që mund të bëhen më anë të një faqeje interneti në dobi të biznesit: Continue reading “12 gjëra që mund të bëni me faqen tuaj të internetit”

Sa rëndësi ka përmbajtja vizuale e një faqe interneti ?

Objektivi kryesor i një faqe interneti është tërheqja e vëmendjes së vizitorëve, në mënyrë që eksplorojnë sa më gjatë faqen tuaj. Interweb.al prej vitesh ka ofruar eksperiencen më të mirë në tregun shqiptar për të ndërtuar faqe unike persa i përket paraqitjes vizuale. Continue reading “Sa rëndësi ka përmbajtja vizuale e një faqe interneti ?”

8 arsye pse biznesit tuaj i nevojitet një faqe interneti profesionale

Ashtu si shumë pronarë të bizneseve të vogla, ju mund të mendoni se krijimi i një website nuk do të ndihmonte biznesin tuaj, apo kostoja per te ndërtuar atë është e lartë. Mbase një arsye tjeter është që ju apo konsumatorët tuaj nuk përdorni kompjuterin. Continue reading “8 arsye pse biznesit tuaj i nevojitet një faqe interneti profesionale”

Pse nuk duhet te zgjidhni individ (freelancer) per t’ju ndertuar faqen e internetit ?

Kur është nevoja për të ndërtuar një faqe interneti për kompanine tuaj është e rëndësishme të gjejmë kompaninë e duhur për të na ofruar punën më të mirë të mundshme brenda afateve. Continue reading “Pse nuk duhet te zgjidhni individ (freelancer) per t’ju ndertuar faqen e internetit ?”

3 arsye pse klientët tuaj “potencial” nuk duan të bashkëpunojnë me ju

Një nga armët më të forta të marketingut modern, i cili duhet të njihet nga cdo person që zotëron një biznes , është website “faqja e internetit“. Është një nga faktorët e parë që sheh dhe kerkon cdo klient si mjet i parë dhe me i drejtepërdrejtë, për  përfituar një produkt ose shërbim nga ju. Continue reading “3 arsye pse klientët tuaj “potencial” nuk duan të bashkëpunojnë me ju”

Si të hapësh një faqe interneti?

Në ditët e sotme interesi për një faqe interneti është shtuar jashtëzakonisht shumë dhe të gjithë duan të shfrytëzojnë më së miri gjithë benefitet e internetit dhe rrjeteve sociale.
Si të hapësh një faqe interneti është një nga pyetjet kryesore të të gjithë atyre që duan ta cojnë biznesin e tyre ne nivelin tjetër. Continue reading “Si të hapësh një faqe interneti?”