10 gabime që duhen shmangur në ndërtimin e faqeve të internetit

1. Tekste të gjata

Tekstet e gjata dhe të pafundme janë shumë të mërzitshme për vizitotrët e faqes suaj. Përpiquni të jeni lakonikë në të shprehur dhe esencialë duke ju përmbajtur gjihtë thelbit të asaj që po postoni. Sa më të shkurtra të jenë tekstet aq më thjesht gjendet nga motorrat e kërkimit. Në qoftë se teksti është shumë i gjatë dhe ka shumë fjalë atëherë mund të gjesh shumë artikuj të tillë në motorrat e kërkimit me fjalët kyçe të tekstit. Continue reading “10 gabime që duhen shmangur në ndërtimin e faqeve të internetit”