google-shqip

Graph search dhe Google.al

Në këtë fillim viti I cili nisi vrullshëm për gjithë industrinë e faqeve të internetit ,dy ngjarje bënë sensacion edhe në tregun online shqiptar. Instalimi I domainit google.al ishte një nga risitë më të shumëpritura për këtë vit. Duke evituar motorrin e kërkimit google.com ,I cili normalisht barrierat e filtrave të kërkimit I ka më komplekse,google.al do të promovoj më tepër cdo biznes shqiptar që ka një faqe interneti te strukturuar dhe te mirëndertuar. Read More