Pse duhet të përdorni Google+ për biznesin tuaj

Google Plus është themeluar në fillim të 2013 , si rrjeti i dytë më i madh social në botë. Ka mbi 500 Millon përdoruesit (statistika te vitit 2013 ) . Megjithatë, duket se në këtë rrjet , askush nuk e ka ndjerë praninë e këtij “gjigandi” ende. Duhet të dini, se nëse nuk e merrni seriozisht rrjetin social të vete Google atëherë po bëni një gabim fatal.  Google është kompania  më e madhe në planet dhe kështu që dhe platformen e vet sociale normalisht që synon  vetëm vendin e parë.

Më poshtë keni 10 arsye pse të përdorni Google + per biznesin tuaj. Continue reading “Pse duhet të përdorni Google+ për biznesin tuaj”