23 faktoret me te rendesishem per tu renditur te paret ne Google

Google përdor rreth 200+ faktorë të ndryshëm për të renditur një faqe interneti.
Të gjithë këto faktorë janë nga më të ndryshmit duke filluar që nga prenotimi i domainit, zgjedhja e planit të hostimit dhe sigurisht ndërtimi i faqes së internetit. Continue reading “23 faktoret me te rendesishem per tu renditur te paret ne Google”

Pse duhet të përdorni Google+ për biznesin tuaj

Google Plus është themeluar në fillim të 2013 , si rrjeti i dytë më i madh social në botë. Ka mbi 500 Millon përdoruesit (statistika te vitit 2013 ) . Megjithatë, duket se në këtë rrjet , askush nuk e ka ndjerë praninë e këtij “gjigandi” ende. Duhet të dini, se nëse nuk e merrni seriozisht rrjetin social të vete Google atëherë po bëni një gabim fatal.  Google është kompania  më e madhe në planet dhe kështu që dhe platformen e vet sociale normalisht që synon  vetëm vendin e parë.

Më poshtë keni 10 arsye pse të përdorni Google + per biznesin tuaj. Continue reading “Pse duhet të përdorni Google+ për biznesin tuaj”