Rëndësia e një hosti të mirë !

Një hostim i mirë është pjesa kryesore e ndërtmit të një faqeje interneti. Website juaj do të jetë 24 orë në 7 ditë online dhe do të jetë i aksesueshëm në 365 ditë të vitit. Këtë mundëson hosti. Nëse zgjidhni një host të gabuar, problemet do jenë të shumta.  Është e rëndësishme të zgjidhni një host me agjenci në Londër (M.B.) që të siguroni qetësi. Continue reading “Rëndësia e një hosti të mirë !”