“Miku” më i mirë i faqeve të internetit

Telefonat nuk jane me mjete thjesht per te folur. Ata sot jane shnderruar ne mikun tone me te mire. Ne mjetin tone te punes ne instrument biznesi dhe aparat I rendesishem. Specifikimet me te fundit te mijevjecarit te ri ku telefonat u evoluan ne telefona inteligjente. Pak a shume ne inteligjence artificiale qe solli nje dinamike qe ndryshoi rrjedhen e teknologjise. Continue reading ““Miku” më i mirë i faqeve të internetit”