10 menyra per te marketuar me se miri faqen tuaj te internetit.

Pasi keni ndërtuar një faqe interneti për biznesin tuaj një nga hapat më të rëndësishëm është marketimi i faqes suaj për ta bërë faqen tuaj të internetit sa më të vizituar dhe interaktive.

Gjithashtu vizitorët e shumtë bëjnë që faqja juaj e internetit të renditet sa më lartë në motorrat e kërkimit. Continue reading “10 menyra per te marketuar me se miri faqen tuaj te internetit.”

23 faktoret me te rendesishem per tu renditur te paret ne Google

Google përdor rreth 200+ faktorë të ndryshëm për të renditur një faqe interneti.
Të gjithë këto faktorë janë nga më të ndryshmit duke filluar që nga prenotimi i domainit, zgjedhja e planit të hostimit dhe sigurisht ndërtimi i faqes së internetit. Continue reading “23 faktoret me te rendesishem per tu renditur te paret ne Google”