trendet e faqeve te internetit ne 2015

Trendet e faqeve te internetit per vitin 2015

Kur mendon për krijimin e një faqe interneti gjithmonë duhet të mendosh jashtë kufijve për të realizuar një punë sa të vecantë dhe unike.
Faqet e internetit janë prezenca kryesore e një aktiviteti në rrjetin global kështu një dizajner dhe programues duhet të mendoj mire, për të krijuar imazhin më të mirë të mundshëm për klientin e vet.
Cdo vit trendet azhornohen me trendet e reja dhe futen ne procese evolimi cdo moment. Në vitin 2015 , ku dizajni dhe kodimi kane arritur pikun më të lartë , janë shumë trende të …Read More

Risite-e-2013-per-ndertimin-e-faqeve-te-internetit

Risite e 2013 per ndertimin e faqeve te internetit

Të gjithë jemi në dijeni të evoluimit dhe zhvilimit me hapa vigane të teknologjisë së iformacionit. Por në fushën e ndërtimit të websiteve risitë qëndrojnë gjithmonë në sipërfaqe dhe janë goxha të dukshme nga të gjithë të interesuarit e këtij arti. Si një shoqëri, e cila ndërton faqe interneti gjihmonë duhet të jesh në kërkim të së veçantës, të modernes dhe të risisë. Gjetja e këtyre elementeve themelore bën që ndëritmi i faqeve të jetë një pune e vazhdueshme suksesi. Read More