23 faktoret me te rendesishem per tu renditur te paret ne Google

Google përdor rreth 200+ faktorë të ndryshëm për të renditur një faqe interneti.
Të gjithë këto faktorë janë nga më të ndryshmit duke filluar që nga prenotimi i domainit, zgjedhja e planit të hostimit dhe sigurisht ndërtimi i faqes së internetit. Continue reading “23 faktoret me te rendesishem per tu renditur te paret ne Google”