Cfare-eshte-certifikata-SSL

Google do të rendisi të parat faqet me certifikata sigurie SSL ( HTTPS) para atyre me HTTP.

Nëse faqja juaj e internetit ka certifikate sigurie SSL (punon me  HTTPS) atëhere do të renditeni ndër të parët në google search.
HTTPS ( Hyper Text Transfer Protocol Secure ) është protokolli i cili ju lejon te keni informacion te enkriptuar midis faqeve te internetit te ndryshme dhe browserit. Një gjë të tillë HTTP nuk e ofron.
Administrata qëndrore e Google lajmëroi ( para 2 ditësh ) që Google do te indeksoj te parat gjithe faqet te cilat kane HTTPS para faqeve te cilat kane HTTP te thjeshtë. Të orientuar qartë drejt …Read More