10 statistika mahnitëse të internetit dhe rrjeteve sociale në vitin 2015

Me bërjen publike të gjithë statistikave të fundit për shifrat e internetit cdo biznes duhet të mobilizohet më shumë drejt shfrytëzimit total të internetit dhe mundësive të jashtëzakonshme që ofron ai. Continue reading “10 statistika mahnitëse të internetit dhe rrjeteve sociale në vitin 2015”