3 arsye pse klientët tuaj “potencial” nuk duan të bashkëpunojnë me ju

Një nga armët më të forta të marketingut modern, i cili duhet të njihet nga cdo person që zotëron një biznes , është website “faqja e internetit“. Është një nga faktorët e parë që sheh dhe kerkon cdo klient si mjet i parë dhe me i drejtepërdrejtë, për  përfituar një produkt ose shërbim nga ju. Continue reading “3 arsye pse klientët tuaj “potencial” nuk duan të bashkëpunojnë me ju”