job-vacancy-finale

Shoqeria Interweb.al sh.pk. kerkon te punesoje web developer / designer.

Kandidatet potenciale duhet te:

 • kene te pakten 2 vjet eksperience pune
 • kene njohuri te mira lidhur me sistemet e bazave te te dhenave, kryesisht Microsoft SQL Server & MySQL
 • kene njohuri programimi ne web
 • kene njohuri shume te mira per joomla & wordpress (e domosdoshme)
 • kene njohuri shume te mire ne Php/Python
 • tregojne portofol me 5 punimet e fundit (e domosdoshme)
 • te kene mbaruar arsimin e mesem (arsimi i larte perben nje avantazh)

Pervec me siper, preferohen kandidatet qe:

 • kane njohuri te mira ne web design duke perfshire HTML, PHP, CSS, JAVASCRIPT, AJAX, JQUERY, etj.
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze
 • Të jetë I gatshëm të punojë jashtë orarit
 • Të jetë I gatshëm të punojë në grup
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV (me fotografi) e tyre në adresen: info@interweb.al


Shoqeria interweb.al shpk kërkon të punësojë “Menaxhere Shitjesh” (Femer) Sektori i Biznesit.

Detyrat Kryesore:

 • Gjetja dhe kontaktimi i klientëve të rinj.
 • Prezantimi dhe shitja e produkteve dhe shërbimeve te klientët e rinj dhe ata ekzistues.
 • Mbajtja dhe zhvillimi i marrëdhënieve me klientët ekzistues duke ofruar shërbime shtesë.
 • Identifikimi dhe ndjekia e mundësive të reja për shitje, të cilat mund të krijohen nga puna në terren.
 • Të kuptojë shërbimet dhe kapacitetet e kompanisë si dhe të tejçojë në mënyrë efektive të gjitha ofertat tek klienti.
 • Të raportojë në lidhje me realizimin e objektivave të shitjes dhe për rezultatet e shitjes.
 • Të mbajë kontakte të rregullta me klientët ekzistues.

Kërkesa të Përgjithshme:

 • Eksperiencë pune të mëparshme në fushën e shitjeve, (vjetërsia në punë përbën avantazh).
 • Aftësi të mira ndërpersonale dhe komunikimi.
 • Të jetë i/e orientuar ndaj detajeve.
 • Njohja e kompetenca teknike si software, hardware, rrjetet, internet, web hosting etj., përbëjnë avantazh.
 • Të jetë negociator/e i/e mirë.
 • Aftësi të mira në të shkruar dhe të folur.
 • Njohuri e gjuhës angleze përbën avantazh.
 • Arsim të lartë, (dega nuk ka rëndësi).

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV (me fotografi) e tyre në adresen: info@interweb.al

Për intervistë do të ftohen vetëm aplikantët e përzgjedhur nga dokumentacioni i dërguar, të cilët do të njoftohen me e-mail apo telefon.