SSD Web Hosting / cPanel®

Sherbimi i hostimit me i shpejte dhe me i sigurte me teknologjine me te fundit. Porosisni tani planin qe ju pershtatet me shume per te ndertuar faqen tuaj te internetit.
 E re!  Suport Teknik Online Falas (Remote)

Plani Individual SSD

65/ Në Vit

 • 5 GB SSD
 • 8 GB RAM
 • 4 CPU Core
 • Backup: Javor / Mujor
 • Trafik: 50 GB
 • Emaile: 50
 • MySQL: 50
 • cPanel®: PO

Plani Korporate SSD

180/ Në Vit

 • 50 GB SSD
 • 24 GB RAM
 • 6 CPU Core
 • Backup: Javor / Mujor
 • Trafik: Palimit
 • Emaile: Palimit
 • MySQL: Palimit
 • cPanel®: PO


Web Hosting

Interweb.al shpk ofron cilësinë më të lartë web hosting dhe shërbime me çmime më të ulët të mundshme. Ne ofrojmë shërbimin web hosting  me servera të besueshëm.

Ne krenohemi me cilësinë tonë të jashtëzakonshme, përgjigjet e shpejta të mbështetjes online, performance e larte serveri  dhe të shërbimit të kujdesit ndaj klientit.

Paketat tona janë të dizajnuara për të strehuar  pothuajse cdo klient, por në qoftë se keni nevojë për një paketë të avancuar ju lutem na kontaktoni.

cPanel Demo

cpanel


Specifikat e Sherbimit te Hostimit


2Transferim falas

3Instalime me 1 Click

4

24/7 Suport Real

5

99.9% Uptime

6

Domain Falas
7Aktivizim i Menjehershem

Specifikat e Emailit

1

POP & IMAP Akses
2Email Forwarding
3Web Based Email Akses

5

Liste emailesh

6

SMTP Akses
7Client Configuration

Hosti eshte i optimizuar per :

wordpressjoomladrupalmagentopresta shop

Të gjitha cmimet e planit të hostimit nuk kanë të përfshirë taksë (TVSH)